Garantie

Garantie door Laptop Arts

Bij Laptop Arts staan wij voor kwaliteit en service. Nadat uw apparaat door ons is gerepareerd geven wij u standaard een half jaar garantie op het gerepareerde onderdeel. Hiermee bent u verzekerd van een duurzame reparatie. Het is ook mogelijk om de reparatie met een andere vorm van garantie te combineren. Hiermee bent u voor een langere periode gegarandeerd van een kosteloze reparatie. Indien wenselijk kijken we samen met u naar de verschillende garantievormen. 

Laptop Arts - Basis Garantie
Wij geven standaard 6 maanden garantie op gerepareerde onderdelen. Deze garantie is een service van Laptop Arts en is gratis.

Laptop Arts  - Budget Garantie
Wilt u net even wat langer garantie, maar hier niet te veel aan uitgeven? Kies dan voor de Budget Garantie. Met deze vorm van garantie is uw apparaat verzekerd voor een periode van 1 jaar.

Laptop Arts - Premium Garantie
Met deze garantie bent u net wat langer verzekerd, namelijk voor een periode van 2 jaar.

Laptop Arts - Premium Plus Garantie
Met deze garantie is uw apparaat verzekerd voor een periode van 3 jaar.

Laptop Arts - Super Plus Garantie
Wilt u verzekerd zijn van levenslange garantie? Kies dan voor deze optie. Met de Super Plus Garantie is uw apparaat levenslang verzekerd. 

Laptop Arts at Home garantie
Vindt u het prettig dat wij langs komen om uw apparaat te repareren? Kies dan voor deze vorm van garantie. Wij komen dan geheel gratis bij u op locatie om de reparatie uit te voeren. Vraag wel even naar de voorwaarden.

Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden!