Over Ons

Van A tot Z geregeld!

Wie zijn wij

De laatste jaren is er steeds meer vraag naar reparaties van laptops, spel(computers) en tablets. Daarom hebben wij Laptop Arts opgericht. Van het repareren van een display tot het verwijderen van virussen op hardware. U kunt voor al uw reparaties bij ons terecht. Bovendien voorzien wij ook in het onderhoud van uw product en is het zelfs mogelijk een product bij ons aan te schaffen. 

Bij Laptop Arts zijn alle medewerkers opgeleid in het repareren van laptops, (spel)computers en tablets. Deskundigheid is gegarandeerd. Bovendien streven wij ernaar uw product zo snel en voordelig mogelijk te repareren. Onze scherpe tarieven zijn mogelijk doordat reparaties direct kunnen worden uitgevoerd in onze Laptop Arts Store.

Laptop Arts is specialist in het repareren van Apple producten zoals uw iPhone, MacBook en zelfs de nieuwste Apple iMac. Hiermee zijn wij één van de weinige in Twente. Apple reparaties vragen om extra deskundigheid en precisiewerk. Bovendien wordt er gebruik gemaakt van speciaal gereedschap. Kortom, uw Apple product is bij ons in goede handen. Wij verzekeren u van een kwalitatieve en duurzame reparatie.

Op al uw reparaties geven wij een half jaar garantie. Mocht er onverhoopt toch nog iets mis blijken met uw product dan zorgen wij voor een razendsnelle oplossing. 

Waarom kiezen voor Laptop Arts

· Ruim 15 jaar ervaring
· Betrouwbaar en deskundig advies
· Snelle en voordelige reparatie
· Een half jaar garantie
· Apparaat lenen? Geen probleem
· Zelf online afspraak inplannen
· Enkel originele onderdelen
· Ook reparaties van Apple producten

Laptop Arts Store

Heeft u vragen of wilt u direct uw apparaat laten repareren? Plan dan een afspraak in via onze planner of breng een bezoek aan onze Laptop Arts Store aan de Bandoengstraat 58 te Hengelo.