Nieuwe website Laptop Arts

Blog titel

Lancering nieuwe website

Wij van Laptop Arts hebben een nieuwe website en daar zijn wij zeer blij mee! In samenwerking met iBrandz Media hebben wij deze vernieuwde website tot stand laten komen. Vandaag, 21 april om 9 uur is de website gelanceerd. Neem gerust een kijkje!

Gebruiksvriendelijkheid

Bij Laptop Arts staat de klant centraal. Het belangrijkste aandachtspunt voor ons was dan ook het vergroten van de gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijkheid voor onze bezoekers. We wilden de klant zo goed en snel mogelijk van informatie voorzien zonder te veel toeters en bellen.

Aanpassingen

De vormgeving en hoeveelheid aan informatie zijn aangepast. De website heeft nu een frisse look en is voorzien van bondige informatie voor onze klanten. Wij vinden dat dit goed is gelukt en hopen dat u deze mening met ons deelt.

Apple

Extra nadruk hebben wij gelegd op het feit dat Laptop Arts ook gespecialiseerd is in het repareren van Apple producten, waaronder de nieuwste Apple iMac en MacBook Pro. Wij zijn één van de weinige met voldoende kennis en ervaring op het gebied van Apple producten om een kwalitatieve reparatie uit te voeren.   Komt u toch nog iets tegen op onze nieuwe website wat niet naar behoren werkt? Laat het ons dan weten via het contactformulier. Wij zien u graag vaker terug op onze vernieuwde website of in onze Laptop Arts Store. 

Deel dit bericht: